2
377
0
1 ساعت پیش
سرویس استریم آمازون پرایم اولین تریلر از فیلم اکشن “G20” را با بازی وایولا دیویس و آنتونی استار منتشر...

سرویس استریم آمازون پرایم اولین تریلر از فیلم اکشن “G20” را با بازی وایولا دیویس و آنتونی استار منتشر کرد.

 

در فیلم اکشن جدید از استدیوی آمازون وایولا دیویس نقش دنیل ساتن رئیس جمهور ایالات متحده را بازی میکند که به همراه خانواده‌اش به اجلاس جی20 در کیپ تاون میرود. اما زمانی که گروهی تروریستی که رهبری آن را راتلج (با بازی آنتونی استار) بر عهده دارد، به اجلاس حمله میکند و همه را به گروگان می‌گیرد، رئیس جمهور ساتن مجبور به مبارزات تن به تن با تروریست‌ها میشود تا خانواده و کشورش و رهبران دنیا را از دست تروریست‌ها نجات دهد.

 

پاتریشا ریگن کارگردانی فیلم را بر عهده دارد و فیلمنامه‌ی آن را کیتلین پریش و اریکا وایس و لوگان میلر و نوا میلر نوشته‌اند. اندرو لازار، وایولا دیویس و جولیوس تنن نیز تهیه کنندگان فیلم خواهند بود.

 

در این فیلم وایولا دیویس در نقش دنیل ساتن، آنتونی استار در نقش راتلج، کلارک کرگ در نقش معاون رئیس جمهور، آنتونی اندرسون در نقش درک ساتن، مارسی مارتین در نقش سرینا ساتن، انجلا صرافیان در نقش کول، رامون رودریگز در نقش منی رویز، الیزابت مارول در نقش جوانا ورث، سابرینا ایمپکیاتوره در نقش الینا رومانو، داگلاس هوج در نقش الیور اورت و کریستوفر فرار در نقش دمتریوس ساتن حضور دارند.

 

پاتریشا ریگن در مصاحبه‌ای در مورد فیلم جدیدش گفت: با موضوع اجلاس جی20 میخواستم از فیلم‌های اکشن کلاسیک و پر از هیجانی درست کنم که همیشه خودم طرفدارشون بودم، اما میخواستم فیلم جوری باشه که به دنیای مدرن و پر از تکنولوژی امروزی هم مرتبط باشه. امیدوارم که بیننده‌ها تجربه‌ی خوبی از ابتدا تا انتها و تمام لحظات فیلم تجربه کنند.

 

“G20” قرار است در تاریخ 10 آپریل (21 فروردین) از سرویس استریم آمازون پرایم ویدئو پخش شود.

در زیر میتوانید تریلر این فیلم را با زیرنویس فارسی از دیجی‌موویز تماشا کنید.

نظرات کاربـران

0
COMMENTS
برای انتشار دیدگاه خود
وارد پنل کاربری خود شوید
یا در سایت
عضو شوید