دانلود فیلم Shutter Island 2010 با زیرنویس فارسی چسبیده
مشاهده تریلر
8.2/101.4M Votes

دانلود فیلم Shutter Island 2010

295 Comments
63 امتیاز منتقدین
4.82 از 293 امتیاز
🏆جزو 250 فیلم برتر با رتبه 141

دانلود فیلم Shutter Island 2010

جزیره شاتر (Shutter Island) یک فیلم به سبک رازآلود و هیجان انگیز به کارگردانی مارتین اسکورسیزی که در تاریخ 19 فوریه 2010 در کشور ایالات متحده امریکا منتشر شده است . همچنین ستارگانی همچون لئوناردو دی کاپریو ، امیلی مورتیمر ، مارک رافالو در این فیلم به ایفای نقش میپردازند. در این اثر، اسطوره‌هایی مانند بن کینگزلی و ماکس فون سیدو نیز از او پشتیبانی می کنند که از شهرتشان بهره مثبتی حاصل کرده‌اند. مارک روفالو از تأثیرگذاری کمتری برخوردار است، اما شخصیت او نقش چندانی در فیلم ندارد. سایر بازیگران فیلم نیز هنرمندان کارآزموده‌ای هستند: امیلی مورتیمر، پاتریشیا کلارکسون، جکی ارل هیلی، تد لواین، جان کارول لینچ، الیاس کوتیاس. «جزیره شاتر» مانند تمامی تریلرهای تمام عیار دیگر، ذهن را درگیر می‌کند و در عین حال به چالش می‌کشد. معمای آن، به رغم این که بیش از حد هم پیچیده نیست، هرگز به طور کامل حل نمی‌شود. جذابیت «جزیره شاتر» عمدتاً به دلیل نحوه رویکرد اسکورسیزی به موضوع است، اما در نهایت چیزی بیشتر از یک نمونه موفق در این ژانر نیست. «جزیره شاتر» به راحتی مورد بحث و تفسیر مخاطبینی قرار خواهد گرفت که آثار اسکورسیزی را بیش از حد “هنری” می‌دانند. در هر حال، این اثر از ابعاد متعددی برخوردار است، اما به هیچ وجه پرمدعا نیست.

 

داستان , دانلود فیلم جزیره شاتر

در سال 1954، یک مارشالِ ایالات متحده، در مورد ناپدید شدنِ یک قاتل تحقیق می‌کند، کسی که از بیمارستان روانی فرار کرده است.

نظرات کاربـران

295
COMMENTS
برای انتشار دیدگاه خود
وارد پنل کاربری خود شوید
یا در سایت
عضو شوید
  • milad
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    برای درک دقیق این فیلم باید دوبار نگاهش کرد ! در بار اول ذهن روندی که فیلم قصد داره به ما نشون بده رو پیش میگیره، از شروع طرف نقش اول رو میگیریم و ذهنیت ما نسبت به ساکنین جزیره مشکوک میشه و در آخر بین دو خط داستانی متفاوت گیر میکنیم و باعث میشه به هردو شک کنیم ادمه رو به دلیل اسپویل زیر همین کامنت میزارم

    • milad
      (1 سال پیش)
      این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
      نمایش دیدگاه

      در بار دوم با در نظر گرفتن اینکه کاراکتر اصلی دچار بیماریه و دقت به حالت چهره نگهبان ها، کارکنان، بیمارها و حتی دیالوگ هاشون میبینم که همه چیز چقد دقیق چیده شده و با اینحال در بار اول مغزمون دچار انحراف شده. مثل با عصبانیت نگاه کردن نگهبان ها به تدی در شروع فیلم ، زل زدن بیمار ها به تدی وقتی وارد حیاط تیمارستان میشه ، با ترس نگاه کردن پرستارها و کارکنان تیمارستان به تدی ، همه اینها نشون میده ک از قبل تدی رو میشناسن ! و اما متوجه میشیم تنها کسایی که واقعن به تدی اهمیت میدادن چاک یا همون دکتر شیهان و دکتر کالی بودن و بقیه به چشم یه هیولا تدی رو میدیدن. در پایان هم تدی نقش اینکه هنوز تو تخیلاتش زندگی میکنه رو بازی میکنه و مردن مثل یه آدم خوب رو ترجیح میده!

  • masoud._.sedighi
    (1 سال پیش)
    این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
    نمایش دیدگاه

    اونجایی که زنه واسش نوشت run اونم ساخته‌ی ذهنِ آندرو بود چون اگه دقت کنین وقتی لیوان رو آورد واسش که آب بخوره دستشو که برد بالا هیچ لیوانی توی دستش نبود.

  • FARZAD
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    فقط میتونم بگم پشمام

  • Fatemehhhhhhhosseh
    (1 سال پیش)
    این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
    نمایش دیدگاه

    بعد از سومین بار دیدن دارم کامنت می ذارم و همه ی کامنت های قبلی رو هم خوندم . اولا فیلم خیلی تخصصی بود و برای تحلیل دقیقش باید با بیماری اسکیزوفرنی و علائمش آشنا باشیم. منی که روان شناس و روانپزشک نیستم ولی ابتدای فیلم رو فراموش نکنیم که تدی سوار کشتی بود و دریازده ، این نشون میده مسافت طولانی رو با کشتی طی کرده وگرنه چطوری صرفا با توهماتش یا این که اگر کشتی ثابت بود می تونست دریازده بشه؟؟ ، در حالی که بهش گفتن 2 ساله این جایی و از جزیره بیرون نرفتی. اگه به گفته ی اونا تدی خطرناک ترین بیمار بود چرا گاهش چاک تنهاش می ذاشت و چن ساعت غیبتش میزد؟ چاک کاملا با اونا همدست بود وگرنه اون خانم بیمار اونو نمی فرستاد پی نخود سیاه تا برای تدی بنویسه فرار کن! درسته که کارگردان گفته فیلم بر مبنای 2 تئوری هست ولی یادمون نره این فیلم رو یک انسان ساخته و انسان خواه و ناخواه جانبدار یک طرف هست پس تو ذهنش همیشه یک طرف غالب بوده به نظرم اون قسمت غالب به دیوانه کردن تدی بوده ،،، نه دیوانه بودن تدی.

    • SASAN_HV
      (1 سال پیش)
      این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
      نمایش دیدگاه

      ولی تدی روانی بود، توی یوتیوب بررسی هاشو ببین.من ۶بار دیدم

  • amir
    (1 سال پیش)
    این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
    نمایش دیدگاه

    از یه طرف دلم میخواد مردونگی دیکاپریو رو باور کنم… که اون جملا ی اخرش معنی دار بشه… گفت زندگی کردن مثل یه هیولا یا مردن مثل یه مرد خوب… از یه طرف تیمارستانی با این کارایی خارج از باور نیس.. هزار بار دیدنش کمه

  • Sfrz.hi
    (1 سال پیش)
    این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
    نمایش دیدگاه

    تبریک به نویسنده و کارگردان که من رو هم دیوانه کردن ، اگر سطحی این فیلم رو نگاه کنید میگید خب اوکی طرف دیونه بود ، اما هرچی بیشتر وارد جزئیات بشید بیشتر گیجتون میکنه و انگار وارد دنیای کارکتر میشید و فرق درست و غلط رو متوجه نمیشید من حتما چندبار دیگه این فیلم رو نگاه میکنم که شاید بفهمم چی شد

  • Ghazalwxk
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    حتما بعد دیدن این فیلم تحلیل هاشو ببینید بیشتر عاشقش میشید.

  • eda.sohrabi
    (1 سال پیش)
    این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
    نمایش دیدگاه

    تدی برای اینکه ذهنش شخصیتها رو بسازه ، نیاز داشت به یه چهره از آدما … روانشناسش برای چاک – چهره پرستارش برای راشل … ولی کسی رو نداشت برای ساختن چهره راشلی کع تو غار دید و این بنظرم یعنی دیوونه نبود … بهش تحمیل کردن …. حتی از قرصای اول شروع شد

  • iliafan
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    حرفی نمیمونه….

  • Interstar
    (1 سال پیش)
    این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
    نمایش دیدگاه

    من نفهمیدم چی شد بالاخره واقعا دیونه بود یا مجبورش کردن دیونه بشه؟!؟؟

    • Narges127
      (1 سال پیش)
      این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
      نمایش دیدگاه

      جذابیت و شاهکار بودن فیلم بخاطر همینه، بخاطر همین که هم برای دیوانه بودن و هم برای دیوانه نبودن تد به اندازه کافی به مخاطب دلیل و مدرک میده و هیچوقت نمیتونی با قطعیت تمام بگی تد دیوانه بود یا نبود.

  • mehrshadzz
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    برای سال ۲۰۱۰ چنین شاهکاری معرکس🫡

  • mozdi.2007
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    من شوک شدم…

  • maedeho_
    (1 سال پیش)
    این کامنت به دلیل اسپویل مخفی شده است
    نمایش دیدگاه

    مغزم ترکید چقدر به کارکنان اون تیمارستان الکی فوش دادم…البته هنوزم نمیدونم الکی بود یا راستکی چون بنظرم سه چهار بار دیگه باید فیلمو ببینم تا متوجه بشم روند فیلم هذیون و توهم بوده یا واقعیت

  • Omid._.K
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    بعد از اتمام این فیلم دیگه هیچ وقت نیازی به زدن پشم‌هایم ندارم اسکورسیزی یه دنیا تشکر

  • ciima
    گزارش اسپویل
    (1 سال پیش)

    خیلی فیلم جذابی بود واقعا نتونستم پیش بینی ش کنم عالی بود