ویل اسمیت: درک میکنم اگر مخاطبین به دیدن فیلم Emancipation نیایند: «ویل اسمیت» می داند که ممکن است مخاطبین بعد از اتفاقی که در اسکار 2022 افتاد همچنان آمادۀ دیدن او بر روی پرده های سینما نباشند، بعد از حملۀ و سیلی زدن این بازیگر به میزبان اسکار یعنی «کریس راک» و محروم شدنـش از اسکار برای یک دهه، ویل اسمیت به بازی در فیلم رهاسازی (Emancipation 2022) به کارگردانی «آنتوان فوکوآ» پرداخت. این فیلم در تاریخ 2 دسامبر 2022 در سینما ها اکران خواهد شد.
ویل اسمیت در این مورد به یک روزنامه نگار گفته است: “من کاملاً درک می کنم اگه کسی آمادۀ دیدن من توی یه فیلم نباشه، من کاملاً به این تصمیم احترام می زارم. بیشترین نگرانی من تیمـی هست که باهاش کار کردم؛ آنتوان فوکوآ فیلمـی ساخته که فکر می کنیم بهترین فیلمی باشه که تاحالا ساخته.”
ویل اسمت در ادامۀ حرف هایش گفته است: “بچه هایی که توی این تیم بودن یکی از بهترین کار های دوران حرفه ایشون رو انجام دادن و من واقعاً امیدوارم این تیم مجبور نشه تاوان اشتباه های من رو بپردازه. امیدوارم قدرت این فیلم و داستانـش بتونه یکـم توی قلب مردم جا باز کنـه و به دیدنـش بیان.”
همچنین آنتوان فوکوآ اخیراً با مجلۀ «ونتی فر» مصاحبه این انجام داده و در این مورد صحبت کرده است. او در این مصاحبه گفته است: “به نظر من این فیلم خیلی بزرگ تر از اونیـه که بخوای بخاطر یک اتفاق و یک لحظه نادیده اش بگیری. چهارصد سال بردگی بزرگتر از اون یک لحظه ست.”
او در پایان حرف هایش گفته است: “امیدوارم مردم به این قضیه به این شکل نگاه کنن و این فیلم رو بازی عالی ویل و تمام کار های مشکلی که تیم سازنده انجام دادن ببینن.”
این فیلم داستان برده ای به نام «پیتر» را روایت می کند که بعد از این که تا سر حد مرگ شلاق می خورد از مزرعه ای در لوئیزیانا فرار می کند، او سعی می کند از دست شکارچیان خونسرد قسر در برود و به سمت شمال برود.
نظرات کاربـران
پس از درخواست شما,ایمیلی برای شما به منظور تغییر رمز عبور شما ارسال خواهد شد,لطفا inbox و پوشه اسپم خود را پس از درخواست بررسی کنید
شرط میبندم اسمیت این فیلمو با پول خودش ساخته که شهرت و محبوبیت بر باد رفته خودشو بدست بیاره…موضوع فیلمم جالبه دقیقا میخواد بزنه به هدف…ولی نسل جوان سیاه پوستا دقیقا مثل دهه هشتادی ماها هستن بیدار و اگاه و هوشیار…کور خوندی اقای اسمیت اینجا چاله میدون نیست.شاید با کلی تبلیغات و سرتیتر تایم و شبکه ها بیایی بالا ولی نوپ
با احترام به دهه هشتادی ها ولی اکثر بچه های این دهه بسیار سطحی نگر هستند کلا این مشکل اکثر کشورهای جهانه که نسل نوجوانش تحت تاثیر رسانه است و زیاد از خودش اختیاری نداره
همه ما یه روزایی اندازه الانمون پخته نبودیم و ممکن بود ارجیفی رو باور یا بیان کنیم، شما پانزده سالگیت اندازه الان میفهمیدی که اینجور دهه هشتادیارو قضاوت میکنی؟ بر فرض درست بودن حرفت هم برچسب زدن به دیگران کار اشتباهیه دوست عزیز