گذشته اسرار آمیز یک کاپیتان قایق ماهیگیری که در کارائیب زندگی می کند دوباره او را تحریک می کند، اما این زندگی آنطور نیست که به نظر میرسد…
این داستان خلاصه فیلم serenity است به کارگردانی استیون نایت که پیشتر با نویسندگی سریال Peaky Blinders و کارگردانی فیلم lucke با بازی تام هاردی شناخته میشد.
دیگر اخبار
سریال سگهای وحشی (Reservation Dogs) برای فصل سوم تمدید شد. این سریال ساخت شبکۀ «افایکس» است و به صورت اختصاصی از شبکه «هولو» پخش می شود. این سریال که مورد تحسین منتقدین هم قرار گرفته است در حالی تمدید شد که هنوز فصل دومـش درحال پخش است و قسمت آخرش در تاریخ 28 سپتامبر پخش می شود. انتظار می رود فصل سوم سریال در سال 2023 پخش شود.
این سریال داستان چهار نوجوان بومی آمریکایی را روایت می کند که در اوکلاهاما زندگی می کنند. فیلمبرداری این سریال در شهر اوکمالگی ایالت اوکلاهاما انجام شده است و تمام عوامل پشت صحنۀ سریال از جمله نویسنده و کارگردان بومی همان منطقه هستند.
«استرلین هارجو» یکی از خالقین این سریال گفته است: “به شدت افتخار می کنم به سریالی که با دوستم «تایکا وایتیتی» ساخته ام. جرقه ساخت این سریال از یک گفتگو توی آشپزخانه تایکا شروع شد و حالا راهش رو به زندگی تمام آدم ها از سرتاسر جهان باز کرده است. فصل دوم خیلی مورد استقبال قرار گرفت. از شبکه افایکس برای سفارش ساخت فصل سوم سریال متشکرم، برای آوردن عشق و خندۀ بیشتر به خانه های شما هیجان زده هستم.”
«نیک گراد» رئیس برنامه ریزی شبکه افایکس در بیانیه ای که برای تایید ادامه ساخت این سریال منتشر کرد این سریال را جذاب ترین و بامزه ترین برنامۀ تلویزیونی نامید.
اولین بخش از فصل چهارم سریال دیسی دووم پاترول (Doom Patrol) از 8 دسامبر از «اچبیاو مکس» پخش خواهد شد. به همراه این خبر یک تریلر جدید از این فصل هم منتشر شده است که به شدت مرگبار است و پر از موجودات کوچک آواز خوان.
دو قسمت ابتدایی این فصل در تاریخ 8 دسامبر از اچ بی او مکس پخس می شود و بعد از این دو قسمت سریال به صورت هفتگی به کار خودش ادامه می دهد و این فصل تا 5 ژانویه 2023 ادامه خواهد داشت؛ بعد از این سریال یک استراحت میان فصلی خواهد کرد و ادامه این فصل در سال 2023 پخش می شود که هنوز تاریخ مشخصی برایش اعلام نشده است.
دووم پاترول داستان گروهی از آدم ها را روایت می کند که همه آن ها بعد از تجربه کردن یک حادثه وحشتناک توانایی های ابرانسانی پیدا کرده اند اما در عوض همه آن ها بی ریخت شده اند. دووم پاترول یک گروه از افراد عجیب است با توانایی های ابرانسانی که برای مراقبت از دنیایی که کاری با آن ها ندارد مبارزه می کنند.
در این فصل جدید این گروه سفر غیر منتظره ای به آینده خواهد داشت و در آنجا با یک سوپرایز ناخوش آیند مواجه می شود. آن ها در این سفر با خطر مرگ مواجه می شوند و باید یک بار برای همیشه تصمیم بگیرند که کدام برایشان بیشتر اهمیت دارد: خوشبختی خودشان و یا سرنوشت چهان؟
این سریال یکی از سرگرم کننده ترین سریال هایی می باشد که در حال پخش هستند؛ همیشه سریال های ابرقهرمانی در طول پخش زیاد مورد بحث و نقد قرار می گیرند و تقریباً این سریال از بیشتر این نقد ها سربلند بیرون آمده است. اطلاعات بیشتری درمورد این فصل و اتفاقاتی که قرار است در آن بیوفتد، خبری به بیرون درز پیدا نکرده است و به نظر می آید راهی نداریم جز صبر کردن.
اصغر فرهادی کارگردان فیلم برندۀ اسکار «جدایی نادر از سیمین» و تهیه کننده آمریکایی «کریستین وشان» که تهیه کنندگی فیلم (Brothers by Blood 2020) را در کارنامه کاری خود دارد و «السکاندر نانا» که کارگردانی فیلم نامزد اسکار (Collective 2019) را بر عهده داشته، داوران 18مین دورۀ جشنواره فیلم زوریخ که از 22 سپتامبر تا 2 اکتبر برگزار می شود شدند.
اصغر فرهادی رئیس هیئت داوران بخش «بهترین فیلم بلند بینالمللی» خواهد بود. اصفر فرهادی به همراه کارگردان سوئینی «پترا ولپه» کارگردان فیلم (The Divine Order 2017) و «دنیل دریفاس» تهیه کننده فیلم (All Quiet on the Western Front 2022) و تهیه کننده سوئدی «پیتر گوستافسون» که تهیه کنندگی فیلم (Border 2018) را بر عهده داشته و همچنین کارگردان بریتانیایی «کلیو بارنارد» که کارگردانی فیلم (Dark River 2017) را بر عهده داشته است این بخش را داوری خواهند کرد.
السکاندر نانا نظارت هیئت داوران بخش مسابقه بهترین فیلم مستند بین الملل را بر عهده خواهد داشت. نانا به همراه «سوشمیت قوش» کارگردان مستند (Writing with Fire 2021) و تدوینگر فیلم «آتانس جورجو» که تدوین مستند (Honeyland 2019) را بر عهده داشته و تهیه کننده سوئیسی «جوئل برتوسا» تهیه کننده مستند (I Am Not Your Negro 2016) و همچنین «نینا نومانکادیچ» کارگردان مستند، این بخش را داوری خواهند کرد.
و کریستین وشان رئیس هیئت داوران بخش سوم این جشنواره خواهد بود. در این بخش آثاری که به سه کشور سوئیس، آلمان و اتریش مرتبط باشند با هم رقابت می کنند. وشان به همراه کارگردان مستند (The Fam 2021) « فرد بیلیف» و «کاترینا ماکسین» فیلمساز استرالیایی سازندۀ فیلم (L’animale 2018) و تدوینگر فیلم «ماریا فانتاستیکا والموری» تدوینگر فیلم (Once More Unto the Breach 2019) و « راجر شاوینسکی» روزنامه نگار سوئیسی، این بخش را داوری خواهند کرد.
مراسم اعطای جوایز جشنواره فیلم زوریخ در اول اکتبر انجام می شود و همچنین به برندگان این جشنواره در هر بخش یک کمک هزینۀ نقدی 26 هزار دلاری داده می شود.
نظرات کاربـران
پس از درخواست شما,ایمیلی برای شما به منظور تغییر رمز عبور شما ارسال خواهد شد,لطفا inbox و پوشه اسپم خود را پس از درخواست بررسی کنید