دانلود انیمه Attack on Titan با زیرنویس فارسی چسبیده
حمله به تایتان یا نبرد با تایتان (Attack on Titan) (با عنوان اصلی: Shingeki no Kyojin) یک سریال تلویزیونی در ژانر اکشن، انیمیشن، ترسناک، درام، فانتزی و ماجراجویی، محصول سال 2013 کشور ژاپن می باشد. این انیمه ژاپنی با الهام از مانگایی به همین نام اثر «هاجیمه ایسایاما» مشتمل بر چهار فصل و 85 اپیزود ساخته شدهاست. فصل اول سریال مشتمل بر 25 اپیزود، فصل دوم 12 اپیزود، فصل سوم 22 اپیزود و فصل چهارم 26 اپیزود می باشد. (دانلود انیمه Attack on Titan با زیرنویس فارسی چسبیده)
«مارینا اینوئه» ، «یوکی کاجی» صداپیشه انیمیشن فرزند آبوهوا (دانلود انیمیشن Weathering with You)، «یوئی ایشیکاوا» صداپیشه انیمیشن بنفشه همیشه سبز: ابدیت و عروسک حافظه خودکار (دانلود انیمیشن Violet Evergarden I Eternity and the Auto Memory Doll)، «جاش گرله» صداپیشه انیمیشن مدرسه قهرمانانه من: قهرمانان در حال ظهور (دانلود انیمیشن My Hero Academia: Heroes Rising) و «برایس پاپنبروک» صداپیشه انیمیشن در گوشهای از این جهان(دانلود انیمیشن In This Corner of the World) از صداپیشگان این سریال می باشند.
«دانلود سریال حمله به تایتان با زیرنویس فارسی چسبیده»
“Attack on Titan” ابتدا در 7 آوریل 2013 در “ماینیچی برودکاستینگ سیستم” (یک ایستگاه رادیو-تلویزیونی در اوساکای ژاپن) آغازشد و تا 28 سپتامبر 2013 به طول انجامید. فصل دوم سریال نیز از آوریل 2017 منتشر شد. عرضه ی بخش نخست از فصل سوم نیز از جولای 2018 آغاز شد و بخش دوم آن نیز از 29 آوریل 2019 منتشر شد. این سریال واکنش های مثبتی از سوی منتقدان و تماشاگران دریافت کرد.
فصل اول “Attack on Titan” در وبگاه نقد فیلم Rotten Tomatoes توانست 83 درصد رضایتمندی و فصل دوم و سوم 100 درصد رضایتمندی را کسب کند ، همچنین مخاطبین این وبگاه امتیاز عالی 93 درصد رضایتمندی را برای این سریال ثبت کردند.
این سریال اکنون از نظر کاربران بانک اطلاعاتی اینترنتی فیلمها (IMDB) در لیست 250 سریال برتر با نمره 9.0 ، در رتبه 25 قرار دارد.
پس از درخواست شما,ایمیلی برای شما به منظور تغییر رمز عبور شما ارسال خواهد شد,لطفا inbox و پوشه اسپم خود را پس از درخواست بررسی کنید
اصن متفاوت عالی بود
یعنی هر ژانر انیمهای که من از ژاپن دیدم فقط خون و خونریزی و کشت و کشتار بود حتی فوتبال هاش.
بسیار نا امید شدم . بنظرم امتیازش فقط بدلیل جدید بودن داستانش بالاست . از نظر من امتیاز 7 واسش اوکیه !
باش
عزیز اگه تو توی IMDBبودی حتما اون بیچاره شرکت رو بدبخت میکردی🤣 مرد حسابی ۱۰واسه این کمه بعد میگی ۷؟
دوست عزیز حتما تا آخر ندیدی داری الکی نظر میدی
بسیار نا امید شدم . بنظرم امتیازش فقط بدلیل جدید بودن داستانش بالاست . از نظر من امتیاز 7 واسش اوکیه !
من یک سریال بازم و همیشه تعصب داشتم توی دیدن انیمه ،میتونم بگم جزو لذت بخش ترین و بهترینایی بود که دیدم ،داستانی بشدت زیبا و پایانی کامل ♥
کاش نمیدیدمش به خاطر اینهمه تعریفو نظرات مثبت نگاه کردم خیلی رو مخه اصن حال نکردم نظر شخصیمه
شخصا سلیقم نبود، دیتیل های انحرافی یا با بیل به داستان شخصیت فرعی اضافه کردن. اما، اما کامل دیدم مدیونی فک کنی جذب داستان شدم نه چون دانلود کرده بودم وظیفه بود اما کم کم سوار داستان میشی و میفهمی این همه دیتیل بی علت نیست. بمبه
رو دست اتک نمیاد انیمه سریالی هرکی مخالفه بره شیشکیشو بزنه
تو دیدنش شک نکنید هنوز هیچ انیمه ای با داستان پردازی و روند ماجرا جذابتری رو دستش نیومده !
حدود 5 سال پیش بود ک واسه اولین بار شروع کردم به دیدنش و در نهایت میتونم بگم یکی از شاهکار های تاریخ انیمس و اینکه عمرمون تموم شد ولی فکت های راجب اتک نه
واقعا جزو بهترین سریال هایی هست که دیدم که تا الان چهار پنج ماهه درگیرشم. وقتی میبینی شخصیت اصلی ارن بخاطر کشته شدن مادرش چه انگیزه و اراده ای پیدا میکنه و با اینکه هیچ استعدادی نداره سالها تلاش میکنه که خودش رو سرباز بکنه که بتونه انتقام مادرش رو بگیره واقعا بیننده رو جذب خودش میکنه که یک شخصیت چقدر میتونه اراده و شجاعت داشته باشه تو سریال بعضی جاهاش شخضیت اصلی ارن با اینکه کلی تلاش میکنه ولی باز سرنوشت یه جور دیگه واسش رقم میزنه و اوج نا امیدیش رو وقتی میبینی میفهمی دنیا چقدر بی رحمه!
عالیه
اولین انیمه ای بود که دیدم و واقعا کاش یه روزی یادم بره بتونم دوباره ببینم 🙁 هیچی نمیشه گفت در موردش همه چیز رو به چالش میکشه
آقا برگام، برگااااام، اولین انیمه سریالی بود که دیدم و هر لحظه موهای تنم سیخ میشد. اصلا ی وضعی، چقدر درک عمیقی از زندگی بهت میده، از داستان ها و روایات عاشقانه و دشمنی های احمقانه، بی نظیر بود.
این کار مال بچهها نیست. درک عمیقی از همه چیز نیازه تا بشه فهمیدش. از فلسفه گرفته تا هنر. یک اثر هنری فاخر که نیاز دارین برای درکش دوباره تماشاش کنین. در قامت سینما که چیزی برای گفتن باقی نمیذاره. نقد شخصیتپردازیها و داستان در واقع کار عبثه. فقط تماشا کنین و لذت ببرین.
قشنگ بود، ولی نه اونقدری که افراد میگن و نه به اندازه رتبه و ایناش پیچش داستانیش به نظرم زیادی بود